Havermoutpannenkoekjes met banaan

oatpancakes

Havermoutpannenkoeken zijn echt verrassend lekker! Bovendien zijn ze heel gezond, want havermout is rijk aan vezels en mineralen, zoals magnesium en zink. Hoe maak je ze? Heel simpel: met havermout, banaan en ei — dat is de basis. En met nog wat extra ingrediënten worden ze nog lekkerder. Perfect voor een luie zondagochtend dus ;-)

Ingrediënten
200g havermoutvlokken
200g cottage cheese
2 eieren
1 tl kaneel
1 tl vanille extract
1 banana (in schijfjes)
Een beetje honing voor wat zoet
Noten (pecannoten of walnoten zijn echt yummy)

Bereiding
Doe de havermoutvlokken, cottage cheese, eieren, kaneel, vanille extract en schijfjes banaan in een keukenmachine en meng tot een smeuïg beslag.
Verhit wat kokosolie in een koekenpan en maak 3 kleine rondjes van het beslag in de pan.
Bak goudbruin aan beide kanten.
Serveer met noten, een beetje honing en schijfjes banaan.

Smakelijk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

1,282 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>